top of page
PHOTO-2021-01-29-19-55-53.jpg
Home: Welcome
Capture.PNG

BRANDS

logo.PNG

TRIPLE A SKIN SCIENCE

Triple A Skin Science eshte nje Firme Australiane qe operon prej vitesh ne tregun Austraian. Triple A Skin Science ka produkte Organice te prodhuara ne Australi me Standartet me te larta ne Bote, te certefikuar nga FDA dhe te kredituar nga Cosmoproof Asia.  Triple A pra 3 A-te qendrojne per Advanced Aesthetics Australia. Prandaj dhe logo ka formen e Opera House qe ndodhet ne Sydney Australia dhe eshte ne formen e 3 A-ve njera pas tjetres.

Maxiblock_Logo_2020_HQ_410x.png

MAXIBLOCK


Maxiblock eshte nje firme e krijuar qe ne vitet 1970 ne Pjesen perendimore te Australise. Ideja dhe misioni i firmes eshte: Te krijoje kremra dielli cilesore & me nje cmim te arsyeshem.
51 vite lider ne Tregun Australian.
Formulat jane zhvilluar dhe kane evoluar per vite me rradhe. Tashme ato jane te testuara nga dermatologe, mbrojtese ndaj rrezeve UVA & UVB, pa oxybenzone & pa methoxycinnamate si dhe 4 ore rezistente ndaj ujit.
Maxiblock pervec se interesohet per njerzit qe do i perdorin kremrat, interesohet edhe per mjedisin qe na rrethon, keshtu qe te gjitha formulat jane reef safe si dhe kane nje ambalazh 100% te riciklueshem.

- Australian Made
- UVA Protection
- Dermatologically Tested
- Oxybenzone Free
- 4 Hours Water Resistant

GET IN TOUCH

Rruga Panorama, Tirane

0693262754

Thanks for submitting!

bottom of page