top of page

PYETJET ME TE SHPESHTA NGA JU.

Si mund t`ju ndihmojme?

JAM SHTZTEZANE, CILAT NGA PRODUKTET TUAJA MUND TE PERDOR?

Urime :) Per te gjitha nenat shtatezane dhe ato qe kane femijet ne gji, ne kemi disa serume qe jane te sigurt per tu perdorur gjate kesaj periudhe: Hydrating Hyaluronic 97%, Am Brightening C 20%, Balancing B3, Cleanser with AHA, White Tea Toner.

KAM NJOLLA NE LEKURE, CILAT PRODUKTE MUND TE PERDOR?

Per reduktimin e Hiperpigmentimit dhe njollave ne lekure qofshin ato nga dielli apo nga aknet mund te perdorni serumet e meposhteme: Am Brightening C 20%, 
PM Retinol 0,5% & Balancing B3 

JETOJ JASHTE SHTETIT, SI MUND TI POROSIS PRODUKTET TUAJA?

Per cdo porosi jashte Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise ju mund te paguani me transferte bankare, paypal ose westerunion & money gram.

bottom of page