top of page

HISTORIA JONE

Lis Medical SHPK eshte nje Depo Farmaceutike e themeluar ne 2018.

Se fundmi, ne vitin 2020 hapi departamentin e dermokozmetikes duke marre Ekscluzivitetin e Firmes Australiane Triple A Skin Science. Linjen tone e gjeni ne Farmaci, Qendra Mjeksore- Estetike dhe online ne website tone thefacebalance.com 

Jemi shume te lumtur tju asistojme me cdo lloj problemi estetik te lekures.

Nese nuk jeni te sigurt se cilat nga produktet ju duhen per lekuren tuaj, qofte kjo per mirmbajtje apo trajtim te problemeve te lekures, na shkruani ne chatin live ose DM. 

Ju mirpresim. 

Capture.PNG
bottom of page